Industri

CPX  Behållare & tankar från 14 till 15000 liter

Vi har ett brett sortiment som standard. Dessa finns som öppna, slutna, cylindriska, rektangulära en del med konisk botten. Hittar ni trots detta ingen som passar kan vi även tillverka med era mått. Till behållarna och tankarna finns även ett stort urval av tillbehör såsom anslutningar, kopplingar, ventiler, pumpar, omrörare, rör, vagnar, stativ, avluftningar mm.

CPX behållare och tankar tillverkas främst i PE och PP. De används bl.a. för lagring, blandning och dosering av såväl sura som basiska vätskor, se vidare beständighetslistan. Vi levererar till VA/VVS, process-, läkemedels-, livsmedels- samt kemisk industri.

Vi erbjuder en hög servicenivå med korta leveranstider där vi monterar anslutningar och tillbehör enligt dina önskemål. Allt för att tanken skall vara färdig att ta i drift direkt från leveransen. Tillverkningen sker enligt de normer som finns och enligt ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004. Svetsningar utförs enligt SS-EN 13067. Samtliga behållare är tillverkade i livsmedelsgodkänt material och testade och certifierade enligt Normpack.

Behållarna har inga skarvar och är lätta att rengöra. Bara återvinningsbara material används.  Produkterna klarar temperaturer från ca -30°C till +50°C, vid temperaturer över  40°C ber vi er kontakt oss för råd. Behållarna år som standard naturella men kan även beställas i svart utförande.

Hitta din tank