CPX Silos & Tankar 200-10000L konisk botten

CPX Rektangulära behållare med konisk botten är anpassade för att hantera viskösa produkter så som senap, majonäs och andra trögflytande vätskor eller torra fririnnande produkter. Behållarna kompletteras i de flesta fallen med syrafast 2" eller 3" SMS gänga samt syrafast tankventil. Tankarna kan även förses med PVC-ventiler. Behållarna är staplingsbara när de är tomma.

CPX Silos från 800 till 1500 liter speciella konstruktion möjliggör ett massflöde vilket underlättar tömningen av behållaren. Ökad effektivitet uppnås genom minskad kassaktion, minskat behov av blandning, enkel hantering samt att silon direkt efter fyllning är redo att transporteras till nästa steg i processen. Kontakta oss så berättar vi mer! 

CPX Materialcontainer 600 liter är gjord  för lagring och transport av fririnnande torra produkter som granulat, pellets och tabletter. Containern har en konisk botten med centrerat utlopp för fullständig tömning. Containerns rasvinklar är 45 / 30 grader. Behållaren kan enkelt hanteras med palldragare / truck från samtliga sidor. För övrigt kan även behållarna staplas på varandra vilket möjliggör att flera containers används för ett specifikt material.

CPX Lagringstankar med konisk botten är producerade i material med god kemikaliebeständighet som även är livsmedelsgodkänt. Detta innebär att det är ett bra val då man vill ha en något större silo. Lagringstankarna med konisk botten är även ett mycket bra alternativ när man vill använda en bottenfällning av partiklar. Den 30º koniska botten kan enkelt förses med en anslutning som möjliggör tömning av behållaren. En 600 mm manlucka är standard.Stativet görs normalt i lackerat stål men vi kan även leverera rostfria stativ.

Vi installerar anslutningar, rördragningar och andra specialanpassningar på samtliga dessa produkter. Den färdiga silon då redo för installation direkt från transporten.

Nedladdning

CAD-filer kräver inloggning