Infrastruktur

CPX Slutna tankar 1250-6000L & Sandbehållare 75-500L

CPX slutna tankar används för uppsamling av t.ex. avlopp, färskvatten och regnvatten.Tankarna används främst som samlingstankar för vakuumsystem och andra snålspolande toaletter. Kunderna finns inom VA- och VVS-branschen men även företag inom vattenrening. Till tankarna finns en mängd tillbehör såsom förhöjnings- och teleskophalsar, stigarrör, nivålarm, kolfilter samt lock. De kan dessutom förses med anslutningar enligt önskemål från vårt stora utbud.

CPX sandbehållare är en serie av behållare för förvaring av sand eller salt. Sandbehållarna finns i fyra storlekar från 75-500 liter och i 3 färger. Sandbehållarna är utrustade med beslag för att kunna låsa behållaren med hänglås. cpx23060_news hallbara.pngBehållarna kan även användas för förvaring av allt från kuddar till utemöbler eller som förvaringsbox för leksaker eller sportutrustning.

Produkterna tillverkas i polyeten som är helt återvinningsbart och fungerar inom ett brett temperaturspann från ca -30°C till +50°C. Polyeten kännetecknas av dess goda beständighet mot såväl sura som basiska vätskor och goda korrosionsbeständighet.
 

Klicka! För att se vår broschyr.