Marin

CPX Bojar & flytkroppar 35-6400L samt CPX vatten- och septiktankar 40–320L

CPX bojar & flytkroppar används sedan många år i utsatta marina miljöer som förtöjning av båtar, förtöjning av fiskodlingssystem samt för bryggor. Vi levererar till såväl bryggtillverkare som utrustningsleverantörer inom förtöjning. Alla bojar har ett hårt ytterskal i polyeten och fyllda med polystyrenskum som är en freonfri och återvinningsbar cellplastkvalitet med mycket goda flytegenskaper. Vid en kollision eller annan påverkan behåller de full flytkraft även om ytterhöljet skulle skadas.

CPX vatten- och septiktankar är anpassade för att monteras i många vanligt förekommande båtmodeller. Våra vattentankar är tillverkade i livsmedelsgodkänt material och samtliga produkter är testade enligt Normpacks regler. Septiktankarna är anpassade för att hantera latrin i fritidsbåtar så att lagen från 2015 kan följas.

Då produkterna tillverkas genom rotationsgjutning får produkterna inga skarvar vilket innebär en produkt utan svaga punkter. Radier är väl tilltagna för att underlätta tömning och rengöring.